Foto’s

Je vindt hier de foto’s, die we gemaakt hebben van met name vogels. Er zijn verschillende manieren om de foto’s te bekijken:

  • Ben je op zoek naar een specifieke vogel? Gebruik dan de handige alfabetische lijst met alle dieren, die we gespot hebben. Je kunt hier ook makkelijk zoeken op een bepaalde zeldzaamheidsstatus, onze Nederlandse lijst of een specifieke taxonomische orde.
  • Ben je nieuwsgiering naar onze meest recente foto’s? Navigeer dan naar de nieuwste foto’s.
  • Je kunt je ook laten verrassen door een selectie van random foto’s. Ook handig om je kennis van vogelnamen te testen.
  • We hebben de vogelfoto’s ook nog gegroepeerd op soort of zeldzaamheidsstatus. Heel handig als je snel een overzicht wilt hebben van foto’s van bijvoorbeeld de steltloperachtigen of zeldzame vogels. Je ziet dan van elke vogel de mooiste foto (volgens ons dan 😉).

Bij de foto’s hebben we de naam erbij gezet. Hiervoor hebben we regelmatig gebruik gemaakt van de fotoherkenning van waarneming.nl. Overigens zijn veel van onze spots ook op waarneming.nl ingevoerd. Als je denkt dat we ernaast zitten met de naam van het beestje, laat dan een bericht achter onder contact. Ook andere reacties of berichtjes worden gewaardeerd.

Veel (kijk)plezier!