Nieuwe website, wij zijn blij!

De website is geheel vernieuwd!

Check de website hier!

Yes, een geheel vernieuwde website! De foto’s zijn hetzelfde gebleven, maar worden nu in een gallery gepresenteerd. Je kunt nu veel makkelijker een vogel opzoeken. Klik je op de gallery foto, dan opent ‘ie full screen met zoom functionaliteit. Ook kun je een versie downloaden. 

Verder zitten er meerdere toffe dingen bij, zoals de foto slider bij het ijsvogelalbum en de alfabetische lijst is gecategoriseerd. 

Ook zul je nu merken dat de website zich automatisch aanpast aan het device waar je op kijkt, iPad, mobiel, desktop, etc. De vorige website deed dat niet, sommige letters konden daardoor heel klein worden en de lay-out niet zo netjes.

Voor onszelf vergt het onderhoud en aanvullen van nieuwe foto’s en albums veel minder tijd. Tijd, die we weer kunnen besteden aan vogels spotten natuurlijk!

Dit alles is ook mede mogelijk gemaakt met hulp van mijn buurman, waar de website hosting ook plaats vindt (https://www.ass-ware.nl/).

Heel veel (kijk)plezier. En als er iets niet klopt, spelfout, niet-werkend linkje, laat het ons vooral weten via het vernieuwde contactformulier.

Groeten, Peter & Quin. 

Check de website hier!

IJsvogel!
Spaanse beesten, amigo!

One Comment

Leave a comment